Loading...

Please wait...

Veel gestelde vragen over annuleren

Kan ik mijn order annuleren?

Indien je je order wilt annuleren, worden in alle gevallen de gemaakte kosten, zoals kosten voor films, clichés, zeeframen, zetteksten, filmproeven, opmaak, DTP-werk en dergelijke, berekend. Daarnaast zal ook altijd een bedrag van € 25,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

↑ naar boven


Hoe kan ik mijn order annuleren?

Je kunt je order telefonisch annuleren. Wij zijn maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren (8:30 – 17:00) bereikbaar op: +31 (0) 857920071

↑ naar boven


Wanneer kan ik mijn order annuleren?

Drukorders kunnen tot 24 uur nadat je akkoord hebt gegeven op de digitale proef geannuleerd worden.Gemaakte kosten ( voor o.a. het maken van de drukfilm, en het verzenden van de producten naar de drukkerij e.d. worden altijd in rekening gebracht.) Ná die 24 uur is annulering in geen enkel geval meer mogelijk.

↑ naar boven


Kan ik mijn spoedorder annuleren?

Spoedorders (met of zonder drukproef) kunnen na ontvangst van het artwork niet meer geannuleerd worden.

↑ naar boven