Loading...

Please wait...

Vliegtuig sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

3 producten

Producten per pagina

Vliegtuig sleutelhangers bedrukken

Vliegtuig sleutelhangers bedrukken doe je bij Promo2000! Met een bedrukte vliegtuig sleutelhanger sla je twee vliegen in één klap. Jouw logo gedrukt op een sleutelhanger vergroot uw naamsbekendheid en degene die de vliegtuigsleutelhanger met opdruk krijgt, is er ongetwijfeld blij mee! Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan.

Je eigen vliegtuigsleutelhangers.

Het kan natuurlijk zijn dat de sleutelhangers die wij op de site tonen, niet voldoen aan jouw wensenlijstje. In dat geval is een op maat gemaakte sleutelhanger een prima optie. De custom made rubber sleutelhangers kunnen in vrijwel elke vorm en kleur gemaakt worden. Dus wat je ‘vervoer door de lucht’ ook is, vliegtuig, luchtballon of helikopter, we kunnen er een sleutelhanger naar jouw wensen en ontwerp van maken.
Ook kunnen we ze maken van hard plat plastic. Of van foam, lekker wolkig en zacht. Maar we maken ze ook van zacht kunststof. Het is maar net wat je wilt. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken.

Voor wie maken we sleutelhangers?

We maken deze promotiesleutelhangers natuurlijk voor iedereen die dat wil. Ze zijn vooral geschikt voor de reis branche. Dus voor alle reisbureaus en vliegticket sites. Promoot je eigen reisbureau met een mooie sleutelhanger met je logo bedrukt. En voor alle vliegtuigbouwers, luchtvaart maatschappijen, cruise aanbieders en reis organisaties.

Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.