Loading...

Please wait...

Handen en voeten sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

4 producten

Producten per pagina

Handen en voeten sleutelhangers bedrukken.

De wereld van de promotionele artikelen ligt aan jouw voeten bij Promo200 in deze afdeling handen en voeten sleutelhangers bedrukken. Handen en voeten sleutelhangers bedrukken in de leukste kleuren bestel je online. En met een bedrukte sleutelhanger in de vorm van een hand, sta je niet met lege handen.

Handsleutelhangers bedrukken.

Bedrukte handen als sleutelhangers zijn leuk promotieartikelen voor de nagelstyliste en de manicure. Handen, het zijn de mooiste werktuigen van het menselijk lichaam. Maar behalve er mee werken kunnen we ermee liefhebben, er mooie dingen mee maken, muziek mee maken. Handlijnkunde, het voorspellen van toekomst en karaktereigenschappen aan de hand van lijnen en bepaalde kenmerken van de hand zoals de vorm van de vingers en de bergen (de kussens) van de individuele vingers en in de palm, is al meer dan 5000 jaar oud. Er zijn stanza’s ( gedichten van de hindoese wijze Valmiki) bekend waarin aanwijzingen worden gegeven over dit handlezen. Het handlezen beleefde ook een bloeiperiode in de renaissance. In onze moderne tijd is handlezen er nog steeds maar dan in combinatie met psychologische inzichten en holistische geneeskunst.

Voetsleutelhangers.

Bedrukte voetsleutelhangers zijn natuurlijk leuk om uit te delen door pedicure, voetreflextherapeut, de podotherapeut en de steunzoolexpert. Het woord voet heeft altijd in alle situatie een betekenis zoals fundament, basis, bodem, grond, of manier / de wijze van. Zo kennen we allemaal de voet van een berg. Er bestaat echter ook een ‘versvoet’, dat is een deel waarin een gedicht naar maat verdeeld kan worden. En de voet is ook een bepaalde maat: de Amsterdamse voet is 0,283 meter en een Engelse voet is 0,3048 meter.
Bovendien zijn er talloze bekende spreekwoorden die je vast kunnen inspireren om een slogan te verzinnen met de voet, denk maar eens aan -aan handen en voeten gebonden zijn. Of de voet dwars zetten – een voetveeg zijn – en wit voetje halen- geen voet verzetten – het gras voor de voeten wegmaaien . Maar op de voet volgen ( bloggers!) en op grote voet leven, kennen we ook allemaal!

Andere bedrukte sleutelhangers.

We hebben nog veel meer en andere bedrukte sleutelhangers. Wij helpen je graag een (bedrukt) handje! Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.