Loading...

Please wait...

Op maat gemaakte sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

10 producten

Producten per pagina

Op maat gemaakte sleutelhangers.

Op maat gemaakte sleutelhangers maken we speciaal voor jou. Het is jouw ontwerp en jouw optimale promotie. We maken deze sleutelhangers van verschillende soorten materiaal. Ondanks de materiaal verschillen is de grote overeenkomst dat we de vorm en uitvoering op jouw ontwerp en of wensen aanpassen. Onze customer service bespreekt graag met je welke mogelijkheden er voor jouw ontwerp zijn.

Rubberen PVC sleutelhangers

Bij Promo2000 kan je je eigen ontwerp rubberen PVC sleutelhangers laten maken. Dat zijn sleutelhangers die enigszins buigmaan zijn en toch fijn stevig aanvoelen. Ze worden gemaakt van kleine stukje gekleurd rubber of PVC. We kunnen vrijwel alle vormen maken en je kunt je eigen PMS-kleuren kiezen voor het rubber. Je eigen logo, of je tekst of je product kan je op die manier namaken in zacht rubber. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig en het is een custom made product dus jij bent de enige die precies dié sleutelhanger hebt voor je bedrijf.

Sleutelhangers van zacht kunststof.

Sleutelhangers eigen ontwerp zacht kunststof zijn sleutelhangers van PVC vinyl. We bedrukken ze aan twee kanten identiek in fullcolor. Dus het aantal drukkleuren maakt niet uit. Alle vormen zijn mogelijk maar geen delen die erg ‘uitsteken’. Het maximale formaat is 5 x 5 cm. We kunnen zelfs deze sleutelhangers voorzien van een LED-lampje. Altijd licht in het donker!

Sleutelhangers van EVA foam.

Sleutelhangers foam custom made/ EVA sleutelhanger zijn inclusief koordje en sleutelhangerring. U kunt kiezen uit 18 kleuren foam. Geheel naar eigen ontwerp en vorm en kleur. Foam in 3 laagjes, mag in 3 verschillende kleuren zijn. Met een foamlaag van 9 mm, is dat voldoende voor het laten drijven van 1 sleutel van normaal gewicht.