Loading...

Please wait...

Waterdichte tassen

6 producten

Producten per pagina

Waterdichte tassen

Waterdichte tassen zijn, de naam zegt het al, tassen die waterdicht zijn. Deze tassen hebben een gebruikelijke stof aan de buitenzijde. Maar aan de binnen zijde zit een waterdichte stof. Ook de naden en de rits zijn waterdicht. Dat betekent dat deze tassen in het water kunnen vallen en een tijdje in het water kunnen blijven zonder dat de inhoud nat wordt.
Aan de bovenzijde kan je de tas een stukje oprollen. Na het oprollen sluit je twee banden met een klik systeem aan elkaar vast. Op die manier sluit je de tas goed af.
Tassen die waterdicht zijn, worden ook wel dry bags genoemd. Qua vorm lijken ze op de ouderwetse en wel bekende sailorbags of plunjezakken. Maar die laatste twee soorten tassen zijn zeker niet waterdicht.Waterdichte tassen per kleur bedrukken

Waterdichte tassen kunnen we bedrukken met je logo.

Er zijn, als we het grof indelen, twee manier om deze tassen te bewerken.
De eerste bewerking is de opdruk per PMS kleur. De tassen die we daarvoor gebruiken, zijn tassen die al helemaal klaar zijn : de fabriek levert kant-en-klare tassen af. Die tassen gaan naar de drukkerij. Daar legt men de tassen op een zeef-drukmachine. Of de stof wordt voorzien van een transfer waarop je logo staat en daarna brengen ze het transfer op de tas aan. Op deze manier kan je je logo en of tekst per PMS kleur op de tas aanbrengen. Een zeefdruk heeft een maximum van 4 kleuren. Transferdruk heeft meestal een maximum van 4 of 5 maar soms ook 8 kleuren. Het drukvlak van dergelijke opdrukken is beperkt want dat de tas is al in elkaar genaaid en we moeten het doen met de ruimte die voor de drukmachine bereikbaar is.

Custom made dry bags.

Maar voor hen die grote ontwerpen hebben of artwork dat fullcolor is opgebouwd, zijn andere mogelijkheden. Bij een custom made tas gaan we uit van een rol witte stof. Die stof bedrukken we binnen een template all-over met het door jou aangeleverde artwork. Dat kan een foto zijn of een logo met achtergrond of wat je maar wil. Er is geen beperking in het aantal drukkleuren of de kleuropbouw. Alleen goud en zilverkleur komt niet echt heel mooie over maar alle andere kleuren prima. Na het drukken van de stof, naaien ze de tassen in elkaar. Een product dat dus optimaal en overal bedrukt is. Je begrijpt dat deze tassen een langere levertijd hebben vanwege het proces van bewerking.