Loading...

Please wait...

Tandenborstels bedrukken

14 producten

Producten per pagina

Tandenborstels bedrukken

Wat een leuk idee : tandenborstels bedrukken! Een bedrukte tandenborstel kan je goedkoop online bestellen en zijn te gebruiken voor elk sportief evenement. Jouw promotie glimlacht mee met uw relaties, klanten of doelgroep. Denk maar eens aan

  • service met een glimlach,
  • voor een stralend witte promotie,
  • om je tanden er eens lekker in te zetten!
  • bij ons valt er wat te kiezen

Er is zelfs een redelijke verscheidenheid in de soort borstels waaruit je kunt kiezen. De reistandenborstel is natuurlijk heel populair. Dat is een versie die je in kunt klappen of in delen in / uit elkaar kunt zetten zodat je het niet te veel ruimte in neemt. Dan zijn er exemplaren die kleiner zijn dan gebruikelijk, ook speciaal voor op reis. Je kunt ze terugvinden in setjes en doosjes.

Floating tandenborstel.

Als je echt een bijzonder relatiegeschenk wilt laten maken, kies je voor de floating tandenborstel waarbij er een bewegende deel te zien is dat heen en weer gaat. Eigenlijk een kleine animatie in je tandenborstel. Tenslotte is er momenteel ook een steeds groter bewustzijn over promotieartikelen. Namelijk dat ook die minder milieubelastend mogen zijn. Daarom hebben we een bamboe-tandenborstel in ons assortiment opgenomen!

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.