Loading...

Please wait...

ECO pennen

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 72

Producten per pagina

Eco pennen bedrukken met logo? Milieuvriendelijk promotie maken voor je bedrijf? Kies voor het bedrukken van een eco pen bij Promo2000.nl. Maar wat betekent dat eigenlijk, een ‘Eco-pen‘?
Het woord ECO wordt op onze site gegeven aan pennen die vanwege het productieproces en of de verwerking bij het weggooien, minder belastend zijn voor het milieu dan de normale pennen.
Welke soorten ECO pen zijn er?
De ECO pennen zijn in verschillende groepen in te delen:
1. Pennen gemaakt van papier of karton. Het gaat dan om gerecycled materiaal dat ook niet is gebleekt.
2. Stro pennen of Wheat pennen. Het kunststof, is gemengd met stro dat anders weggegooid zou zijn.
3. Pennen van gerecycled huishoudelijk plastic. Denk aan plastics van oude föhns, magnetrons, wasmachines en dergelijke. Het plastic haalt men van de huishoudelijke apparaten af, en wordt vermaalt en weer gebruikt.
4. PET flesjes pennen. De bekende flesjes die je zo makkelijk weggooit kan je nu opnieuw inzetten.
5. Pennen van koffiebonenschilfers.
6. Mais pennen / PLA. Het mais is niet voor consumptie geschikt. Uit het mais wordt een zetmeel gehaald en daarvan maken ze granulaat.
7. Suikkerriet pennen. Suikerriet is een snel groeiende plant en de plant zelf gaat wel 10 jaar mee en kan je telkens opnieuw oogsten. Suikerriet is 100 procent composteerbaar.
Hoe weet je dat het om een ECO pen gaat?
In de meeste gevallen zal er in de pen een kleurloos merkje ingestanst zijn waaraan je kunt zien dat het om een ECO-pen gaat. Maar vraag gerust een monster van de pen bij ons aan zodat u zelf kan zien dat deze pennen écht van goed kwaliteit zijn. Want jouw bedrijf draagt bij aan een schonere toekomst.