Loading...

Please wait...

Draagtassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

11 producten

Producten per pagina

Draagtassen bedrukken?

Draagtassen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of telst? Dat kan bij ons! In deze categorie vind je onze rugzakjes die full colour bedrukt, per PMS kleur bedrukt of onbedrukt verkrijgbaar zijn. Full colour is een andere term voor CMYK. CMYK staat voor: Cyan, Magenta, Yellow, Key. Het is een manier om uit drie basiskleuren plus zwart, een groot aantal kleuren te kunnen maken door ze te vermengen. Het grootste voordeel is dat de prijs niet per drukkleur berekend wordt, wat bij zeefdruk wél h et geval is, maar per drukbeeld. Het maakt voor de prijs van een fullcolor opdruk niet uit of je één kleur laat drukken of 10 kleuren of 100 kleuren. Dé ideale oplossing dus voor logo’s waarin veel kleuren verwerkt zijn en voor logo’s die ene kleurverloop hebben.

Druktechnieken

De andere manier op draagtassen te bedrukken is middels transferdruk of zeefdruk waarbij we volle PMS-C kleuren gebruiken. Deze druktechniek past op druk per kleur toe en meestal heeft dat een maximum van 4 kleuren. Deze druk techniek is vooral geschikt als je dus een logo hebt dat niet uit al te veel kleuren bestaat. Zeefdruk is een relatief goedkope techniek en wordt vaak gekozen.
We lichten je graag de verschillende druktechnieken toe.

Ben je op zoek naar meer full colour tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment full colour tassen bedrukken.

Of wil je liever persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.