Loading...

Please wait...

Lunchtrommels bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Lunchtrommels bedrukken.

Heb je al eens gedacht aan lunchtrommels bedrukken? Nederland staat toch wel bekend om zijn van huis meegenomen bammetjes met kaas die in een lunchtrommel worden meegenomen! Geen land ter wereld waarin zoveel mensen hun middageten zelf thuis klaarmaken en meenemen. Zuinigheid? Of gewoon gezellig? ‘En wat heb jij erop’ is toch een bekende uitspraak. Bedrukte lunchtrommels, dat is dan ook een goed idee om je logo te laten meeliften op de lunchtraditie.

Hoe bedrukken we broodtrommels?

Broodtrommels met eigen logo laten drukken is helemaal kinderlijk eenvoudig met de nieuwste fullcolor opdruk technieken. Deze in-mould techniek kunnen we toepassen op bijna de gehele bovenzijde van de lunchbox dus het drukvlak is groot. De in-mould techniek zorgt ervoor dat UV straling geen invloed heet op de opdruk. Dus die mooie opdruk zal niet makkelijk vervagen. Foto-opdruk op je lunchtrommel, veel-kleuren logo op broodtrommels, het kán gewoon!

Alternatieve lunchboxes.

In het kader van het milieubewustzijn, zijn er ook lunchtrommels van andere materialen. Een kunststof die grotendeels bestaat uit bamboe vezels is het meest gebruikt materiaal. Dat zijn ook fijne lunchtrommels maar de opdruk die we daarop kunnen plaatsen, die is niet vaatwasser bestendig. Met de hand afwassen dus als je de opdruk wilt behouden.