Loading...

Please wait...

Groeipapier bedrukken

32 producten

Producten per pagina

Groeipapier bedrukken.

Groeipapier bedrukken voor promotie doeleinden wordt steeds vaker gedaan. Maar wat is groeipapier? Groeipapier is papier dat bestaat uit 2 dunne laagjes papier met bloemzaden ertussen. Die laagjes zijn tegen elkaar aan geplakt. Groeipapier is een leuke give-away want het papier bedrukken we fullcolor met je logo, tekst of slogan. Je bepaalt dus zelf wat er op het papier te zien is.

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier is papier dat je na gebruik in de aarde legt, water en zonlicht geeft waardoor de zaadjes in het papier uitkomen en heel kleine plantjes ontstaan. Die plantjes kan je later weer verpoten als de planten echt groot worden.
Er is groeipapier verkrijgbaar in A4, A5 en A6 dus er is voldoende ruimte om jouw promotieboodschap op een natuurlijke manier wereldkundig te maken! Groeipapier bedrukken maakt jouw boodschap duidelijk anders én groener.

Groeipapier in eigen vorm.

Het is ook mogelijk om een eigen vorm groeipapier te laten maken. Zo kan je de omtrek van je logo of van je  product laten uitsnijden. Ook hierop komt een fullcolor opdruk. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je je echt kunt uitleven in het ontwerp. In het groeipapier kunnen verschillende zaden worden aangebracht: standaard is er bloemenmix maar op aanvraag zijn er andere zaden mogelijk.