Loading...

Please wait...

Promocare accessoires bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 101

Producten per pagina

Promocare accessoires bedrukken:

De producten van de afdeling ‘promocare accessoires bedrukken’ zijn geselecteerd op grond van onderstaande criteria.

  • Ze moeten een goede kwaliteit-prijsverhouding hebben.
  • De opdruk mogelijkheden moeten uitstekend zijn.
  • De artikelen moeten populair zijn.

Bedrukte verzorgings producten

Promo2000 biedt een breed assortiment aan op het gebied diverse artikelen. Zo is er een afdeling speciaal voor nagelvijltjes bedrukken, pleisters bedrukken, spiegels bedrukken, zakdoekjes bedrukken. Er zijn nog veel meer afdelingen. Links in de kantlijn zijn de producten uit deze categorie, verder verdeeld naar eigenschappen. Er is voor iedere doelgroep, gelegenheid en branche wel een leuk artikel te vinden dat je kan inzetten als relatiegeschenk. Veel van onze klanten zijn eigenaar van een kapsalon. Of van een nagelsalon. Maar ook de pedicure salon kan bij ons terecht. Voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met lichaamsverzorging, hebben we wel een geschikt product.

Promocare bedrukken?

In onderstaande assortiment kan je een promo care product kiezen dat bij je past. Alle producten kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens.  Afhankelijk van het product drukken we per PMS kleur of met een fullcolor opdruk. Bij elk product staat vermeld wat de mogelijkheden zijn.
Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten promo care artikelen? Of wil je meer weten over de verschillende bewerkingsmogelijkheden die er zijn? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder zodat je het juiste artikel bij jouw bedrijf of promotie zult vinden. Niet elk product staat op de site. Dus aarzel niet en vraag ons naar de mogelijkheden.