Loading...

Please wait...

Koeltassen

12 producten

Producten per pagina

Koeltassen

Koeltassen met je logo erop doen het, uiteraard, in de zomer heel erg goed en er zijn voldoende festivals en evenementen waar je koeltas een warm onthaal zal krijgen. Denk maar eens aan muziekfestivals die een dag of meerdere dagen duren. Of op sportieve evenementen en wedstrijden waar een koud drankje echt meer dan welkom is. De meeste koeltasjes zijn precies op maat gemaakt voor frisdrank blikjes of bierblikjes. Daarom zal je het formaat van de tas maximaal benutten. In zo’n tas zit een aluminium-op-foam laag die het isolerende werk doet. Als je van te voren de tas zelf ook in de koelkast zet, zal de inhoud ook beslist langer koel blijven.

Koeltasjes worden bewaard.

En een groot bijkomend voordeel is dat je klanten die een dergelijke tas ontvangen, de tas na het evenement zeker zullen houden en hem na afloop nog gaan gebruiken voor een dagje naar het strand of een picknick. Redenen genoeg dus om je koeltasjes te laten bedrukken met je logo en of tekst of slogan. Inspiratie nodig voor een pakkende slogan die in verband te brengen is met koeltassen? Met ons blijf jij ook cool – Get Cool Today – this event will be cool – don’t worry, stay cool – .

Alle tassen kunnen we bedrukken met logo en of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen of over de mogelijkheden bij specifieke druktechnieken, dan kun je contact met ons opnemen.
Of ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment tassen bedrukken.