Loading...

Please wait...

Stilolinea pennen

18 producten

Producten per pagina

Stilolinea pennen bedrukken

Stilolinea pennen bedrukken bij Promo2000, dat is een absolute aanrader!
Het Italiaanse merk Stilolinea is sinds 1970 opgericht door Piero Chocco omdat hij als een van de eerste inzag de pennen een zeer grote promotionele waarde zouden kunnen hebben. In die jaren was een promotieartikel nog niet heel gewoon.
Het merk heeft zelf machine gebouwd om de pennen te maken en om ze te bedrukken. Nu nog steeds is de productie van de pennen in Italië. Daar letten ze vooral op een productie met zo min mogelijk afval en restmateriaal. Maar ook met een flink accent op kwaliteit.

Bekende modellen zoals Baron pen

Bijna 50 jaar later is Stilolinea nog steeds één van de marktleiders in Europa en kennen de klanten inmiddels de fijne schrijfkwaliteiten van de pennen en de modellen zoals de Baron, de Elis, S45, Tethys, Ducal, Raja en Olly. De fabriek produceert ruim 100 miljoen pennen per jaar en die vinden hun weg naar de consument met groot gemak!

Andere bekende modellen van Stiololinea

Behalve de Baron pen, zijn er nog veel meer bekende modellen van deze fabriek die we graag leveren. Zo is er de Elis is kleur en in wit. Het stoere model S45 mij de brede clip hebben we in diverse versies. Model Tropic is trendy, vooral omdat er ook een regenboog model van beschikbaar is. Daarnaast is de Kamal ook een bekende verschijning met zijn imposante drukvlak en in een groot assortiment vrolijke kleuren beschikbaar.
Ook gerecyclede versies zijn in opkomst. Die zijn beter voor het milieu, we noemen ze duurzaam.