Loading...

Please wait...

Basic mokken bedrukken

16 producten

Producten per pagina

Basic mokken bedrukken

Onze afdeling basic mokken bedrukken toont je de mokken met een basic model én een prettige prijs. Geen dure design-labels maar gewoon leuke mokken waarop we  je logo prima drukken. Met het handige inhouds-icoontje kan je direct zien of de mok groot of klein genoeg is. En met het icoontje PMS of FC kan je zien welke bedrukking er mogelijk is zodat je direct kunt filteren. Weet je niet welke bedrukking voor jouw logo geschikt zal zijn? Neem dan contact met ons op, dan zullen wij je zeggen wat bij jouw logo past.
Let goed op de prijs, het kan zijn dat mok één zonder opdruk goedkoper is dan een andere mok. Maar het komt dan voor dat de opdruk van de tweede mok juist lager in prijs is waardoor het als geheel toch goedkoper is dan de eerste mok. Vergelijk de prijs dus altijd als de prijs voor de mok MET de gewenste opdruk. Omdat verschillende keramiekbranderijen verschillende prijzen hanteren voor de opdruk, zijn er dus prijsverschillen.

Zo werkt transferdruk

De meeste van deze mokken drukken we met tranfserdruk. De afbeelding of logo drukken we eerst op een transparante folie. Daarna brengen we die bedrukte de folie handmatig op de mok aan. Tenslotte bakken we de mokken met opdruk in de oven op circa 800 graden in een industriële keramiek oven. Boven aan deze bladzijde staat een video zodat je kunt zien hoe dat proces werkt.

Op zoek naar andere mokken? Bekijk dan ons volledige assortiment mokken.