Loading...

Please wait...

Kraft tassen bedrukken

10 producten

Producten per pagina

Kraft tassen bedrukken

Kraft tassen bedrukken :  het ideale promotiemiddel om weg te geven als goodiebag tijdens een beurs of als promotie reclame voor jouw bedrijf. Krafttasjes zijn uitermate geschikt om jouw producten in te verpakken en beschermen. De tasjes hebben een hoge elasticiteit en zijn moeilijk scheurbaar door de willekeurige ligging van de papiervezels. Sommige soorten kraftpapier zijn waterafstotend, dat betekent dat uw producten worden beschermd tegen regen. Kraft(Duits) betekent dan ook in het Nederlands kracht.

Wat zijn ander namen voor kraftpapier?

Kraftpapier staat bekend onder andere namen zoals inpakpapier, kartonpapier of zakpapier genoemd. De tasjes die wij voor je maken, kunnen we leveren in bruin naturel of wit papier maar ook in gekleurd papier. De hengsels zijn van gedraaid papier wat zorgt voor extra stevigheid. We hebben kraftpapieren tasjes voor je in ontzettend veel formaten.

Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment papieren tassen bedrukken.

Kraft tassen met logo

Een kraft tasje bedrukt met jouw logo geeft je bedrijf uitstraling. De ruwe textuur van de tas maakt dat het logo of andere opdruk perfect gedrukt wordt. Promo2000 denkt met je mee om tot de beste oplossing/ het beste product te komen. Wacht dus niet langer en vraag nu de gratis digitale proefdruk op.

Krafttasjes bestellen?

Eenvoudig en snel kun je hier krafttassen bestellen. In onderstaande assortiment kun je een tas kiezen die bij jou past. Alle tasjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tasjes dan kun je contact met ons opnemen.