Loading...

Please wait...

Flesopeners bedrukken

23 producten

Producten per pagina

Flesopeners bedrukken met logo.

Flesopeners bedrukken met eigen logo….. wat is er veel mogelijk! Deze flesopeners aan een sleutelhanger kan je laten graveren of bedrukken. Of je fullcolor logo zetten we op een flesopener die tegelijkertijd als onderzetter kunt gebruiken. Of een handige magnetisch sleutelhanger bedrukken die je aan de koelkast kan hangen zodat je hem nooit kwijt bent. Maar ook hebben we flesopeners met een sportieve inslag waarbij een deel van de flesopener als een voetbal, tennisbal of golfbal gevormd is. Kom eens kijken bij onze bedrukte flesopeners.

Klein budget artikel.

Het is een artikel dat iedereen graag in ontvangst neemt en in elk huishouden zijn in het keukenlaatje minstens 3 flesopeners te vinden. Ze zijn doorlopend in gebruik g en niet alleen door studenten! Dus waarom zou je ze niet van je logo laten voorzien? Reclame maken met promotie artikelen hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. En er hoeft ook geen marketing team of een ontwerp studio aan te pas te komen. Met een klein budget kan je bergen verzetten! Iedereen kan meedoen aan het reclame maken met bedrukte gadgets om op die manier je bedrijf, je organisatie, je dienstverlening, vereniging of stichting te promoten.

Wat is de beste opener voor jou?

Je kunt bij ‘filters’ die je links in de kantlijn kunt vinden, specifiek zoeken op bepaalde eigenschappen van onze producten. Zo kan je op kleur zoeken, op levertijd, op prijs of op minimale aantallen. Ook is er de mogelijkheid om op vorm of op materiaal te zoeken zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Kan je het toch niet vinden? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!