Loading...

Please wait...

Opladers bedrukken

15 producten

Producten per pagina

Opladers bedrukken?

Opladers bedrukken met je logo als promotie artikel of bedrukt relatiegeschen. Een oplader is een batterij, accu, powerbank of charger die je door middel van het lichtnet kunt opladen. Daarna kan de oplader met kabel of zonder kabel een ander apparaat opladen. Voor dat oplaadproces heb je dus geen lichtnet nodig. Bedrukte opladers zijn altijd een welkom relatiegeschenk!

Capaciteit en effectiviteit van opladers

Bij bedrukte opladers, hoor je vaak de termen capaciteit en effectiviteit. Voordat je een oplader gaat aanschaffen is het goed om te kijken naar deze termen. Want bedenk je welke capaciteit en effectiviteit voor jouw doelgroep of doel gewenst of noodzakelijk is.

  • CAPACITEIT : dit geeft het vermogen van de batterij / de powerbank aan. Het is eigenlijk de hoeveelheid energie die de powerbank kan opslaan. Hoe hoger het getal, hoe meer opslag de powerbank heeft. Het vermogen geven we aan in WATT. De stroomsterkte wordt aangegeven in ampère. Die twee dingen samen bepalen hoe snel je kunt opladen. Bijvoorbeeld, als je 5 Watt /1 ampère hebt ben je een paar uur bezig. Heb je 10 Watt, dan ga je 2 x zo snel. Bedenk je dus wát je wilt gaan opladen en welke capaciteit je daarvoor nodig hebt. Onnodig om te zeggen dat een tablet opladen meer stroom en vermogen vraagt dan het opladen van een mobieltje.
  • EFFECTIVITEIT : Er bestaat een verschil tussen de capaciteit van de batterij / powerbank en de werkelijke hoeveelheid energie die de powerbank kan overdragen. Een deel van de energie gaat namelijk ‘verloren’ aan het omzetten van input naar output. Maar ook naar indicatielampje en andere kleine energiegebruikers in de powerbank zelf. Vandaar dat je altijd ruimer moet rekenen dan één op één.

Bekijk ons volledig assortiment powerbanks om de diverse soorten powerbanks en opladers te bekijken.