Loading...

Please wait...

Pleisters bedrukken

16 producten

Producten per pagina

Pleisters bedrukken?

Pleisters bedrukken of bedrukte pleisters of een pleistermapje met logo kun je bij Promo2000 bestellen. Het fenomeen pleisters, de ‘doekjes voor het bloeden’ gaan al eeuwen terug in de tijd maar pas in het jaar 1920 zijn de eerste zelf hechtende versies in gebruik genomen. In de fabriek maakt men pleisters van een laagje viscose met daaroverheen een beschermende polyamide. Daarop is huidvriendelijke lijm aangebracht. Iedereen heeft pleisters in huis en daarom zijn pleisters met logo een ideaal promotiemiddel.

Promotiepleisters bestellen.

We drukken meestal op het doosje of op het kartonnen envelopje. Op een doosje kunnen we middels PMS-kleuren drukken. Maar ook is in een aantal gevallen een fullcolor opdruk mogelijk.
Bij de afname van een groter aantal, is het ook mogelijk om ze per stuk te bedrukken. In dat geval drukken we ‘doorlopend’. Dat wil zeggen dat de pleisters op een rol door de drukmachine gaat waarbij de drukmachine geen rekening houdt met waar de pleister exact begint of eindigt. Je ontwerp kan je daarop aanpassen en daarmee helpen we je graag.

Een pleister op de wonde.

Inspiratie nodig voor een p(l)akkende slogan bij je product of dienst? Onderstaand een paar bekende spreekwoorden en gezegden die met wonden en pleisters te maken hebben.
Een pleister op de wonde leggen, dat betekent troost bieden.
Het is een pleister op een houten been,, dus wat je doet heet geen zin.
Tijd heelt alle wonden …. maar met deze pleisters gaat het sneller.
De vinger op de wond leggen, betekent aangeven waar het probleem ligt.

Op zoek naar meer verzorgingsaccessoires? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsaccessoires.