Loading...

Please wait...

Chocolade wikkel bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 39

Producten per pagina

Chocolade wikkel bedrukken. Maar wat is de historische achtergrond van chocolade?

Straks gaan we vertellen waarom chocolade wikkels bedrukken voor promotie ene goed idee is. Maar we willen we je graag eerst lekker maken met een korte geschiedenis over chocolade. De Azteken die ruim vijftienhonderd jaar geleden in de Midden-Amerikaanse regenwouden leefden, wisten al dat cacao veel goeds voor het lichaam kon betekenen. Ze maakten een primitief soort chocoladedrank waardoor ze zich sterker en minder vermoeid voelden. Die werking is, zo weten wij inmiddels, te danken aan de antioxidanten en de polyfenolen en cafeïne die in pure chocolade aanwezig is. Sinds Christofer Columbus in aanraking kwam met deze cacaoboon, zijn de bonen steeds populairder geworden in de hele wereld. Vooralsnog werd chocolade alleen gedronken, pas in de 19de eeuw werd chocolade in vastere vorm gemaakt. Omdat melk, of eigenlijk de caseïne die in melk aanwezig is, de werking van de polyenolen tegenwerkt, is het voor de gezondheid beter om pure chocolade te eten waaraan geen melk is toegevoegd.

Bedrukte chocolaatjes.

Een gepersonaliseerde chocoladereep bestellen met uw logo of bedrijfsnaam? Dan bent u op de juiste website. Als chocoladespecialist zorgen wij niet alleen voor hoge kwaliteit van de bedrukking op de wikkels. Ook de chocolade is heel smakelijk en van hoge kwaliteit.
Het meest gekochte chocolaatje met een bedrukte wikkel is de Naepolitan. Dat is het bekende hotelchocolaatje, vierkant van vorm en met een gewicht van 5 gram. Makkelijk bij een kopje koffie of thee neer te leggen. Dan is er de iets zwaardere uitvoering van rond de 8 gram, meestal rechthoekig. Voor de liefhebbers zijn er chocolaatjes van rond de 18 gram. Die zijn meestal niet massief chocolade maar gevuld met een zachte vulling. Voor de echt chocolade fan hebben we uiteraard ook de grote chocoladerepen van 100 gram en zelfs van 200 gram. Voor ieder wat wils dus!

Ben je op zoek naar meer chocolade? Bekijk dan onze categorie ‘Chocolade bedrukken‘ om ons volledige assortiment chocolade te zien.