Loading...

Please wait...

Kunststof reismokken

15 producten

Producten per pagina

Kunststof reismokken.

Kunststof reismokken bedrukken met je bedrijfslogo. Dan reist je logo met je mee. Travelmugs zijn komen ‘overwaaien’ vanuit de Verenigde Staten. Daar was het onderweg zijn met je koffie al veel eerder in gebruik dan in Europa. Hoewel het koffiemerk Illy de eerste was die zijn espresso-kopjes eigen logo-decoratie meegaf, was de allereerste bedrukte mee-neem-cup van Starbucks in 1997.

Thermosmokken zijn ook reismokken.

Thermosmokken, al die niet met logo bedrukt, zijn al veel langer dagelijks in gebruik. Al in de tachtiger jaren van de vorige eeuw waren ze populair. Tegenwoordig kan je over op straat mensen zien lopen met een bedrukte mok of beker. Iedereen heeft ze in de keuken staan en gebruikt ze. Ook in de auto en in de trein zijn ze veel in gebruik. Voor het warm houden van je koffie of thee zijn ze ideaal.

Bedrukte reismokken als promotiemiddel.

Steeds meer bedrijven zien de waarde van bedrukte reismokken. Zowel de goedkopere uitvoeringen als de meer luxe mokken die je meer als bedrukt relatiegeschenk kunt zien, zie je overal in het straatbeeld. De opdruk van je logo of slogan is namelijk doorlopend en beeld. Vanwege het formaat van de gemiddelde reismok, is de opdruk al van afstand te zien. Als het meezit, is je logo direct herkenbaar. Want als je iemand ziet lopen met een beker met daarop een gestyleerd vrouwengezicht in het groen, dan weet je direct waar deze persoon zijn of haar koffie heeft gehaald.
Niet alleen ‘wegwerp’ kartonnen mokken maar vooral mokken die vaker te gebruiken zijn, hebben dan ook hun strepen dik verdiend in de wereld van de promotionele geschenken.
Kom eens kijken en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.