Loading...

Please wait...

Jute tassen

11 producten

Producten per pagina

Jute tassen

Wil je Jute tassen bedrukken? Dan ben je bij Promo2000 aan het juiste adres! Jute is een bastvezel die tot sterke draden gesponnen kan worden. Maar jute is wel wat lastiger te bedrukken dan andere materialen omdat de vezel vrij grof en breed is. Vandaar dat sommige tassen een canvas of katoenen voorkant hebben waarop de opdruk beter plaatsbaar is. We hebben verschillende maten en modellen voor je klaar liggen!

Kan je jute tasjes bedrukken?

Ja, we kunnen jute tasjes altijd bedrukken. Op de meeste modellen kunnen we een zeefdruk opdruk plaatsen maar we hebben zelfs een model dat we kunnen voorzien van een fullcolor opdruk. Dat heeft een iets hogere prijs maar het geeft een schitterend resultaat en je kunt er vrijwel elke afbeelding meer drukken. En op een tas die zo lang mee zal gaan, wil je natuurlijk een echt mooie opdruk van jouw logo.

Waarom is jute duurzaam?

Jute is duurzaam omdat jute-plant in al 4 maanden groot genoeg is om te oogsten en weinig irrigatie nodig heeft. Het groeit snel en put de grond niet uit. Vaak wordt de term BIO , biologisch, natuurlijk, milieuvriendelijk , ecologisch of ECO  gebruikt voor ongebleekt katoen en voor jute. Juteproductie kost 321 Pt/kp terwijl katoen natuurbelastender is met 806 Pt/kg. Hoewel een ongebleekte katoen en jute uiteraard veel milieuvriendelijker is dan veel andere materialen, wil die benaming niet per se betekenen dat de grondstoffen onder gecontroleerde biologische voorwaarden ( zonder gebruik van insecticiden e.d.) is geteeld of dat het vervoer ervan milieuvriendelijker is geweest dan bij andere tassen.