Loading...

Please wait...

Hygiëne producten

10 producten

Producten per pagina

Hygiëne producten bedrukken.

Hygiëne producten bedrukken zijn beschermmiddelen met opdruk. Denk aan persoonlijke protectie, besmettingspreventie en preventieve relatiegeschenken. Allemaal nieuwe woordcombinaties die we hebben leren kennen door de Corona Covid 19.. Om ons en onze klanten te beschermen, heeft de promotionele markt inmiddels een groot aantal artikelen geïntroduceerd. En die kunnen we bedrukken met je logo, je slogan, tekst of afbeelding. Hieronder volgen voorbeelden uit de actuele collectie hygiëne producten.

De mond-of gezichtsmaskers.

Protectiemiddelen die we op diverse manieren kunnen voorzien van je logo. We drukken per PMS kleur en indien mogelijk ook met een fullcolor allover opdruk. Sinds Nederland gebruikers van het openbaar vervoer verplicht heeft gesteld een mondmasker te dragen, is dat dé gelegenheid om je logo onder de aandacht te brengen. Ook beroepsgroepen die zichzelf en hun klanten willen beschermen kunnen hun klanten een bedrukt masker meegeven. Denk aan kapsalons, nagelstudio’s en dergelijke. Maar let op, deze maskers zijn natuurlijk geen ‘persoonlijke beschermingsmiddelen’ zoals in de verpleging gebruikt.

Handreinigingsgels.

Alle desinfecterende handgel in tubes, flacons, pompflesjes en verkrijgbaar vanaf 10 ml tot flessen van 600 ml. Uiteraard bedrukken we ook deze relatiegeschenken met je logo. Vraag aan onze dames van de customer service welke producten actueel op voorraad zijn want producten uit deze productgroep zijn geregeld uitverkocht. Dat toont wel aan hoe gewild bedrukte flesjes hand gel zijn.

No-touch accessoires.

Dat zijn artikelen die voorkomen dat je contact hebt met oppervlakten die door veel mensen worden aangeraakt. Denk dan aan deurknoppen en deurkrukken maar ook aan toetsenbordjes van pinapparaten. Deze ‘voorkom-contact’ producten zijn blijvertjes op de promotionele markt want ze hebben veel voordelen. Ze zijn klein en relatief goedkoop. Maar je kunt ze ook met direct mailings verzenden en mensen willen ze graag van je ontvangen.