Loading...

Please wait...

Anti stress sleutelhangers bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Anti stress sleutelhangers bedrukken

Anti stress sleutelhangers bedrukken doe je bij Promo2000! Stress? Relax,… zoek een leuke anti stress sleutelhanger uit! Een bedrukte anti stress sleutelhanger is in leuke vormen verkrijgbaar, een antistress huisje, een anti stress voetbal en zelfs de gehele aardbol anti stress. Lekker zacht , fijn de spanning van je af knijpen en altijd bij de hand. Wij bieden sleutelhangers aan met diverse functies. Kijk bij de categorie ‘Functie sleutelhangers‘ welke functie sleutelhangers wij allemaal aanbieden.

Wie kan antistress sleutelhangers uitdelen?

In principe kan iedereen natuurlijk deze antistress sleutelhangers uitdelen. Op elke werkplek is wel eens stress. Dus op jouw eigen kantoor ook. Maar het is ook leuk voor beroepen die net wat meer te maken hebben met stress. Of met ont-stressen!
Denk maar eens aan de yoga cursus. Daar kom je echt tot rust. En de naam van de yoga school doet het prima op een sleutelhanger. Maar ook de deelnemers van een een cursus mindfullness zullen deze leuke give awaus wel waarderen. Dan kan je ook denken aan fysiotherapeuten die stressballen gebruiken bij cliënten die hun handspieren moeten oefenen.

Hoe worden antistress artikelen gemaakt?

Bij de productie van dit artikel wordt vloeibaar materiaal in een mal gegoten die uit twee helften bestaat. Na droging en hechting kan het zijn dat de sluitnaad van dit artikel in meer of mindere mate zichtbaar is. Dat geldt voor elk antistress-artikel, niet specifiek alleen voor dit model.

Bij anti-stress artikelen kunnen kleine variaties voorkomen in dichtheid, kleur, afmetingen en gewicht die effect kunnen hebben op precisie en uniformiteit van de bedrukking, die in sommige gevallen ook kan gaan brokkelen.

Kan je antistress balletjes bedrukken?

Ja, antistress balletjes kan je bedrukken. Maar soms slijt de opdruk. Ook blijkt de houdbaarheid van de opdruk afhankelijk te zijn van ‘de persoon die het gebruikt’ : bij de ene persoon slijt op de opdruk minder snel dan een ander persoon die een identiek product gebruikt. Dat is afhankelijk van de zuurgraad van de huid en de knijpkracht. Een opdruk is dan meestal ook niet eeuwig durend.