Loading...

Please wait...

Notitie blokken bedrukken

9 producten

Producten per pagina

Notitie blokken bedrukken?

Als je zoekt naar notitie blokken bedrukken dan kan je bij ons kiezen uit een groot assortiment papierproducten. We hebben bedrukte schrijfblokken, bedrukte notitieblokken, bedrukte Wire-O schrijfblokken, stansvormblokken. Maar ook bedrukte kelnerblokken, hotelblokken met opdruk, bedrukte bureaudonderleggers. En diverse soorten notitieboeken met jouw eigen opdruk. Omdat het niet mogelijk is om elk product te tonen, beperken wij de weergave op de site tot de populairste bedrukte schrijfblokken. Maar laat gerust je wensen aan ons weten dan zorgen wij dat je het gewenste product kunt bestellen!

Welke soorten papier zijn er voor bedrukte notitieblokken?

Schrijfblokjes of notitieblokjes bedrukken met eigen logo kan op twee soorten papier. We hebben een Best Offer serie die bestaat uit meerdere formaten notitieblokken en die zeer prettig geprijsd zijn. Het papier dat we daarvoor gebruiken is een 80 grams wit papier. We drukken de blokken middels offset of CMYK, dat komt de prijs ten goede.
Dan kan je ook kiezen voor onze Green 70 serie: de blokken worden gemaakt van milieuvriendelijk Eucalyptus papier en het achterboard is van stevig gerecycled karton. Hierbij drukken we ook fullcolor maar dan met bio-inkt. Deze versie is natuurlijk milieuvriendelijker dan de Best-Offer serie en ook bijzonder mooi geprijsd.

Welke maten schrijfblokken zijn er?

Op deze afdeling tref je
A4 schrijfblokken / A4 notitieblokken
A5 schrijfblokken / A5 notitieblokken
A6 schrijfblokken / A6 notitieblokken.

Mocht jouw gewenste notitieblokje er niet bij staan dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan kunnen we samen met jou uitzoeken of jouw wens mogelijk is! Voor ons totale aanbod aan schrijf- en notitieblokken, kijk bij de categorie ‘Schrijfblok en notitieboeken bedrukken‘.