Loading...

Please wait...

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

7 producten

Producten per pagina

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken

Fruit, groente en bloemen sleutelhangers bedrukken kan bij Promo2000. Zeg het met bloemen! Een luxe gegraveerde metalen bloemsleutelhanger kun je bij ons vinden. Maar ook leuke appelsleutelhangers voor de gezonde trek. En paprikasleutelhangers voor de groentetelers. Of bedrukte banaansleutelhangers en tomaatsleutelhangers voor de socialisten onder ons… En nog veel meer lekkers.
Vooral Nederland appelland kan zich scharen achter een hele berg fans. En wat dacht je van Nederlandse spreekwoorden met appels? Misschien nodigen die je wel uit tot het verzinnen van een leuke slogan die te maken heeft met appels. Een appeltje voor de dorst, appels met peren vergelijken, appeltje eitje. Of door de zure appel heen bijten, gouden appels op zilveren schalen presenteren. En ook lief, iemands oogappeltje zijn. Vergeet ook niet de Engelse uitdrukking an apple a day keeps the doctor away.

Bloemen sleutelhangers.

En dan kunnen ook alle liefhebbers van bloemen bij ons terecht. Zeg het met bloemen! Denk aan de bedrukte promotie voor tuincentra, bloembolverkopers, bloemenwinkels, telers. Zet de bloemetjes maar buiten met onze leuke bloemen sleutelhangers. Custom made sleutelhangers kunnen we in elke bloem-vorm voor je maken. Dus jouw lievelings bloem kunnen wij voor je maken. Laat je eens door onze dames van de customer service voorlichten.

Bedrukte sleutelhangers voor iedereen.

De heerlijkste groente en fruit promotiesleutelhangers hangen klaar om te gebruiken als bedrukte reclamesleutelhangers. Wij hebben sleutelhangers in verschillende andere figuren. Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken. Sleutelhangers zijn goed te bedrukken én je zou ze ook goed per post aan je klanten kunnen verzenden. Dat komt omdat de meeste bedrukte sleutelhangers niet zo groot zijn. Bovendien zijn de meeste materialen waarvan ze gemaakt zijn, behalve de metalen sleutelhangers, licht in gewicht. Sleutelhangers zijn artikelen die mensen dagelijks gebruiken. Als je daarvan gebruik maakt en ze laat bedrukken, zien ze dus jouw logo elke dag!