Loading...

Please wait...

Rubberen PVC sleutelhangers

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

2 producten

Producten per pagina

Rubberen PVC sleutelhangers

Bij Promo2000 kan je je eigen ontwerp rubberen PVC sleutelhangers laten maken. Dat zijn sleutelhangers die enigszins buigmaan zijn en toch fijn stevig aanvoelen. Ze worden gemaakt van kleine stukje gekleurd rubber of PVC. We kunnen vrijwel alle vormen maken en je kunt je eigen PMS-kleuren kiezen voor het rubber. Je eigen logo, of je tekst of je product kan je op die manier namaken in zacht rubber. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig en het is een custom made product dus jij bent de enige die precies dié sleutelhanger hebt voor je bedrijf.

Welke vorm rubberen PVC sleutelhanger kan je laten maken?

Vrijwel elke vorm is mogelijk. Er gelden een paar restricties maar die zijn niet ingewikkeld.
1. Het moet een aan één gesloten vorm zijn zonder gaten of openingen erin. 2. Lange dunne uitsteeksels kan je niet maken want die zouden kunnen afbreken.
3. Het figuur moet niet al te groot zijn want een sleutelhanger die groter is dan circa 8 x 8 cm, ervaren mensen als te groot om mee te nemen aan de sleutelbos. Blijf dus binnen die afmeting.

Welke varianten van rubberen sleutelhangers zijn er?

We maken de rubberen sleutelhangers op verschillende manieren. In alle gevallen bestaat de vorm en afbeelding uit stukjes gekleurd rubber.
1. De voorzijde is plat gekleurd rubber, de achterzijde is plat in één kleur.
2. Of de voorzijde is rubber in reliëf : bepaalde delen zijn verhoogd en geven zo diepte aan de vorm. De achterzijde is plat en in één kleur.
3. Zowel de voorzijde als ook de achterzijde is voorzien van reliëf. De vorm krijgt diepte en een 3D diepte maar de dikte blijft beperkt tot circa 8 mm.
4. De voorzijde én de achterzijde zijn volledig 3D waarbij de beide delen verschillende dikten kunnen hebben. Eigenlijk is dit een 3-D model van rubber waarbij wel een sluitnaad halverwege zit, daar waar de beide delen aan elkaar gezet zijn.