Loading...

Please wait...

Pillendoosjes bedrukken

4 producten

Producten per pagina

Pillendoosjes bedrukken

Pillendoosjes bedrukken met logo en of slogan. Of met een fullcolor afbeelding. Bedrukte pillendoosjes van kunststof of van metaal, iedereen gebruikt gedurende korte of langere tijd pillendoosjes of pilboxen. Niet alleen thuis maar ook om mee te nemen op reis. Handig in je tas en altijd bij de hand.
Op zoek naar een leuke slogan of toepasselijke tekst over pillen? Laat je dan inspireren voor onderstaande gezegden:

  • dat is (geen) een bittere pil
  • de pil vergulden ( iets vervelends op een mooie manier zeggen)
  • wij zijn geen pillendraaiers
  • ver(s)pillen
  • de wereld in een doosje hebben ( tevreden zijn met wat je hebt)

Promotie met pildoosjes.

Pillendoosjes worden natuurlijk niet alleen uitgedeeld door de pharmaceutische industrie. Je kunt voor je eigen, kleinere bedrijf of organisatie ook denken een pillendoosjes met logo opdruk. Zo zijn deze relatiegeschenken uitermate geschikt voor het promoten van zorginstellingen, thuiszorg organisaties, apotheken, huisartsen en winkels waar je medische attributen kunt huren of kopen. Maar ook je reisorganisatie: iedereen die met vakantie gaat of op reis gaat neemt immers de medicijnen mee. Doe er je voordeel mee en kijk eens rond op deze afdeling voor leuke pillendoosjes met logo.

Welke verschillen in pillendoosjes zijn er?

Je kunt bij Promo2000 terecht voor pillendoosjes met één compartiment. Of je kiest een doosje met meer compartimenten zodat je diverse tabletten of capsules gescheiden van elkaar kunt bewaren of meenemen. Maar ook zijn er pillendoosjes met 7 aparte vakjes zodat je per dag de juiste hoeveelheid kunt afmeten en vast klaar kunt zetten. Tenslotte zijn er ook nog versies waarin een tablet-vermaler (om makkelijk poeder van je medicijnen te kunnen maken) is opgenomen of een tabletverdeler waarmee je je tabletten makkelijk doormidden kunt breken.