Loading...

Please wait...

Tassen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 270

Producten per pagina

Tassen bedrukken doe je bij Promo2000

Personalisatie is dé trend. Bedrukte tassen zijn ook erg populair. Er is momenteel een groot aanbod in alles wat je maar kan bedenken, ook in tassen bedrukken. Daarom is het belangrijker om op te vallen. Gelukkig kan je een bedrukte tas gemakkelijk (en goedkoop) personaliseren.

Een opdruk op een tas valt op. Of je er nu bewust of onbewust naar kijkt, je ziet het. Van alle promotieartikelen is de tas één van de meest effectieve manieren om je boodschap te verspreiden. Mede omdat:

  • Een tas wordt gebruikt in het openbaar
  • De boodschap groot gedrukt kan worden
  • Een tas altijd handig is en dus ook echt gebruikt zal worden door de ontvanger
  • Een tas breed inzetbaar is (festivals, beurzen, evenementen etc.)

Kortom: bedrukte tassen zijn een perfecte en goedkope manier om op te vallen bij jouw (potentiële) klanten en relaties. Bedrukte tassen weggeven aan personeel, vrienden, familie en relaties helpt je bij jouw marketingactiviteiten.

Promotie met bedrukte tassen

Bedrukte tassen zijn het perfecte communicatiemiddel die een plek verdient in een goede marketingmix.  Branding met behulp van tassen kan op verschillende manieren toegepast worden. Zo kun je tassen laten bedrukken met:

  • Je logo
  • Bedrijfsnaam
  • Je website
  • Quotes die van toepassing zijn op jouw marketingcampagne

Veel mogelijkheden dus!

Voordelig tassen laten bedrukken

Bij Promo2000 kun je al voor een klein bedrag je eigen bedrukte tas bestellen bij een oplage vanaf 100 stuks.  Je hebt keuze uit een ruim assortiment tassen van verschillende modellen, kleuren of formaten, waaronder:

Kies voor een opdruk met 1 tot 4 kleuren of een fullcolor bedrukking. Mogelijkheden genoeg om van jouw tassen absolute toppers te maken.

Bekijk rustig ons aanbod of geef je wensen aan ons door.

Bedrukte relatiegeschenken

Tassen zijn zeer effectief zijn als gepersonaliseerd promotiemiddel. Bedrukte tassen zijn echter niet de enige producten die het goed doen. Denk bijvoorbeeld ook aan andere relatiegeschenken die veel gebruikt worden, zoals pennen, mokken en snoepgoed. Deze artikelen ontbreken dus niet in ons assortiment. Bij ons kun je ook terecht voor o.a. bedrukte

 Relatiegeschenken bedrukken doe je bij Promo2000

Promo2000 is opgericht in het jaar 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de best beoordeelde webshops voor bedrukte tassen en relatiegeschenken van Nederland! Met meer dan 10 webshops en ons gespecialiseerde sales team zijn wij dé nummer 1 in relatiegeschenken. Heb je vragen over een bestelling of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!