Loading...

Please wait...

Badslippers bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Badslippers bedrukken?

Wel eens gedacht aan badslippers bedrukken? Ja, er zijn zachte, van textiel gemaakte gastenslippers die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Deze slippers gebruik je bij thermen, sauna’s, in hotels, beautysalons en andere openbare gelegenheden waar je niet op blote voetjes wilt lopen. Ook zijn ze geschikt voor je B&B. Als je je gasten bij hun bezoek deze slippers geeft, houden ze je kamers schoon. Én laat ze ze mee naar huis nemen zodat ze nog eens aan je accommodatie terugdenken. Verwen uw gasten met een heerlijk warm paar badslippers of pantoffels met uw logo opdruk.
De bewerkingsmogelijkheden verschillen per product. Meestal kunnen we de slippers per PMS kleur bedrukken. Maar soms is dat onvoordelig als je logo veel kleuren bevat. In sommige gevallen kunnen we dan een fullcolor opdruk plaatsen. Dan moet het specifieke model slipper ook op de machine passen die de opdruk maakt. Als u ons uw logo laat zien, kunnen we met u bespreken welke mogelijkheden er zijn en wat de beste keus is.

Gepersonaliseerde badslippers.

Bekijk ons verschillende modellen badslippers. Al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Gepersonaliseerde badslippers zorgen voor een professionele uitstraling en daarnaast is de kans groot dat uw gasten de badslippers mee naar huis nemen. Zo blijft u zichtbaar voor uw klanten en de kans op herhaalbezoeken vergroot je ermee. Kies uit verschillende modellen en kleuren. Advies nodig over welk type het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met advies op maat.

Op zoek naar meer badtextiel producten? Bekijk dan ons volledige assortiment badtextiel.