Loading...

Please wait...

Koekjes bedrukken

13 producten

Producten per pagina

Koekjes bedrukken

Onze afdeling koekjes bedrukken heeft verschillende soorten koek in het assortiment. Maar hoe maken we brownies? Een brownie is oorspronkelijk een Amerikaans gebak. Het is gemaakt van een dichte, wat vochtige chocoladecake. Het is op een bakplaat gebakken. Het gebak is al in 1893 bedacht door de kok van het Palmer House Hotel. Hij moest voor Lady Bertha Palmer een dessert moest maken dat met de hand kon worden gegeten. De brownies van toen bevatten ook walnoten en abrikoos. En ook nu eten we nog steeds met de hand. Promotionele koekjes en brownies gaan we op het moment van order vers bakken. Het is dus geen voorraad artikel maar een vers product.

Koekjes bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Uit onderstaande assortiment kan je de koekjes kiezen die bij jou passen. Alle koekjes kunnen bedrukt worden met logo en/of tekst naar wens. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten koekjes of opdrukmogelijkheden, neem dan contact met ons op.
Bij bedrukte koekjes gaat het in eigenlijk alle gevallen om een opdruk op de verpakking. Een opdruk op een koekje is niet heel makkelijk te maken. Er zijn een paar mogelijkheden maar normaal gesproken drukken we de wikkel of het foliezakje waar het koekje in zit. Dan zijn de mogelijkheden om je logo weer te geven veel groter. En daar gaat het om bij promotionele koekjes!
Je kunt ze uitdelen op de beurs of op een evenement. Maar je kunt ze ook voor je gasten van je bedrijf bij de receptie leggen of in de coffee-corner.