Loading...

Please wait...

Houten en bamboe pennen

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

merk

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

36 producten

Producten per pagina

Houten en bamoe pennen bedrukken?

Dat doe je bij Promo2000! Houten en bamboe pennen bedrukken voor je bedrijf of organisatie, dat is een prima idee. Voor de milieubewuste klanten. Maar ook voor iedereen die beroepsmatig iets met hout te maken heeft, hebben wij een groot assortiment houten pennen. En natuurlijk ook houten vulpotloden, ECO-pennen, duurzame pennen, pennen uit gerecycled materiaal, bamboe pennen, papieren pennen, PET pennen en biologisch afbreekbare pennen. Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die we bedrukken.

Zijn houten pennen ook Eco?

Een aantal houten pennen is PEFC gecertificeerd dat waarborgt dat er voor elke boom die gekapt is, ook weer een nieuwe boom is aangeplant. Dan zijn er bedrukte pennen waarop de DIN CERTCO van toepassing is en dat geeft aan dat het materiaal BIODEGRADABLE is. Dus na verloop van tijd, zal de pen gaan degenereren en  afbreken. Ook zijn er pennen van afbreekbaar cellulose. Je kunt ons altijd vragen naar de certificering. Natuurlijk zeker ben je met natuurlijke promotie!

Waarom is bamboe natuurvriendelijk?

Bamboe is natuurvriendelijk omdat Bamboe snelgroeiend is. Daardoor kan je het snel oogsten. Maar gedurende het groeiproces heeft bamboe maar weinig waterbehoefte en is op die ook manier natuurvriendelijk. Bamboevezels zijn soms versterkt of gemengd met andere vezels om het product harder te maken. Wij proberen bij elk product duidelijk te omschrijven wat exact het materiaal is en wat eventuele toevoegingen zijn.