Loading...

Please wait...

Zonnebrillen

26 producten

Producten per pagina

Zonnebrillen bedrukken.

Zonnebrillen bedrukken met je logo? Dat kan bij Promo2000! We hebben de leukste, grappigste en handigste exemplaren voor je klaar liggen. De glazen kunnen een UV 400 beschermingsfactor hebben, dat hebben we bij het product vermeld. We hebben een jaren-70 model in pasteltinten, je zíet het gewoon voor je, relax man! De jaren 60 komen aan bod met ons model See the Sixties dat doet denken aan het stoere ‘echte-mannen-model’. Daarmee was onder andere Steve McQueen mee te zien in zijn films. Maar ook trendy modellen van nu hebben we voor je.

Hoe kan je zonnebrillen bedrukken?

We kunnen een zonnebril op de pootjes drukken. Maar ook op het glas, met een zogenaamde pinhole-film waarmee we een fullcolor CMYK opdruk kunnen doen. De pootjes bedrukken we per PMS kleur. De pootjes zijn natuurlijk niet zo groot. Dus meestal bewerken we ons tot een url-opdruk. Of een echt klein logo.

Je eigen bril samenstellen.

Als jouw bril er niet bij zit, kunnen we ze voor je samenstellen. Speciaal daarvoor hebben we 10 verschillende modellen montuur die je allemaal kan customizen met 23 verschillend gekleurde glazen. Deze glazen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende materialen. In glanzend hardcolor, mat hardcolor, rubber softcoat, glanzend transparant, mat transparant en metallic gloss. Ook kan je de onderdelen van de bril allemaal een andere kleur geven zodat elk deel van de bril helemaal je eigen ontwerp is en aansluit bij het logo van je bedrijf. Je eigen zonnebrillen ontwerpen dus. En dat kan al vanaf 250 stuks!