Loading...

Please wait...

Helm sleutelhangers bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Helm sleutelhangers bedrukken

Helm sleutelhangers bedrukken bij Promo2000. Voor alle harde werkers onder ons, de sleutelhanger helm! Veiligheid voor alles en doe die helm op je hoofd. Laat jouw bedrukte sleutelhangers geen kopzorg zijn. Wij bieden sleutelhangers in verschillende figuren aan. Er is een helmsleutelhanger in een antistress materiaal en er zijn sleutelhangers in de vorm van een helm waarin ook een flessenopener is verwerkt. Het is zo’n herkenbare vorm dat de naam van je bedrijf er altijd goed op staat.

De historie van de helm.

De helm is al zo oud als de weg naar Rome! De eerste helmen waren van leer en soldaten in de middeleeuwen droegen ze. Langzaam aan verstevigden ze die helmen met stukken metaal. Daarna kwam het vizier in zicht zodat ook de voorkant van het gezicht beter beschermd was. Het salueren dat militairen nu nog doen, komt daar vandaan. Want het saluut van de hand naar het hoofd, imiteert eigenlijk het omhoog klappen van het vizier. Dat deden ridders aan het begin van een toernooi als groet. Natuurlijk zijn helmen ook nu nog in het leger in gebruik.

Moderne helmen.

Helmen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Behalve in de bouw, zie je helmen ook bij motorrijders en scooterrijders. Kinderen dragen vaak een helm op de fiets. In sommige landen is dat zelfs verplicht. Daarnaast zijn er ook heel bijzondere helmen te vinden. Denk maar aan de helmen die ze gebruiken bij onderwaterwerk. Of de helmen die astronauten dragen, die zijn toch het toonbeeld van techniek.

Kijk bij de categorie ‘Figuren sleutelhangers‘ welke figuren wij nog meer aanbieden en bedrukken.