Loading...

Please wait...

Kabels en opladers

34 producten

Producten per pagina

Kabels en opladers

Kabels en opladers bedrukken met je logo. Iedereen gebruikt kabels en opladers voor allerlei apparaten zoals powerbanks en mobieltjes. Dus waarom zou je ze niet bedrukken met je logo?

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een een externe accu of te wel een batterij die je kunt opladen. Daarna kan die een smartphone of tablet van stroom voorzien. De draagbaarheid van een powerbank is dus ideaal voor vakanties. Maat ook voor weekendjes weg of festivals waarbij geen stroom voorhanden is. De capaciteit van een powerbank duiden aan in mAh. Hoe meer mAh een powerbank heeft, hoe vaker je jouw smartphone of tablet kan opladen. Een powerbank met je eigen logo geeft meerwaarde aan jouw bedrijf. Het zorgt voor een duidelijke en blijvende promotie. En het heeft een professionele uitstraling. Bedrukte powerbanks zijn geschikt om weg te geven aan goede relaties. Maar als je geen groot budget hebt en wél een handige bedrukte gadget wilt uitdelen, denk dan eens aan kabels en stekkers die we voor je bedrukken met je logo.

Powerbanks met kwaliteit bedrukken

Regelmatig zijn er berichten in het nieuws over spontaan ontploffende of ontbrandende powerbanks. Veel van die artikelen zijn geproduceerd onder slechte omstandigheden voor de werknemers. En ook zonder controle op de kwaliteit van het product. Deze producten dumpt men goedkoop op de Europese markt en ze zijn vanwege die lage prijs aantrekkelijk. Maar vraag je af of je dergelijke producten wel wilt hebben. Of kies je voor een veilig product dat onder de juiste omstandigheden is geproduceerd? Wij leveren uitsluitend powerbanks, kabels en opladers van fabrieken die door onze leverancier bezocht en gecontroleerd zijn. Dat zijn dus bewezen veilige producten.