Loading...

Please wait...

Bloemen en planten

Producten 1–36 van 66

Producten per pagina

Bloemen en planten.

Wat is groen, promotioneel en erg leuk? Bloemen en planten ! Leuk en origineel om in te zetten als give-away op een beurs, bedrukte bloempotjes voor elk bureau, kweektuintjes op je kantoor: het kan gewoon.
Op deze afdeling vindt u groene promotie zoals bedrukte zaadzakjes, bloempotjes, zaadkaarten, groeipapier en nog veel meer leuke groene promotie-ideeën. Groene relatiegeschenken kunnen geschenken zijn die gewoon groen van kleur zijn. Ze kunnen ook groen zijn omdat we bedoelen dat het duurzame producten zijn, ecologisch of biologisch. Maar dus ook gewoon groen als in planten. En dat is toch het leukste en natuurlijkste soort groen. Bedenk er een leuke reclame campagne omheen en je zal zien hoe leuk je klanten dit vinden!

Dat verdient een bloemetje!

Wat valt er veel te zeggen met een bloemetje. Je promotie boodschap komt extra sterk naar voren met een toepasselijke slogan. Trefwoorden als liefde, inzet en groei zijn heel toepasselijk. Daarom zijn er bloemenzaden zoals zonnebloem voor de zonnetjes in je bedrijf. En vergeet-me-niet (vergeet-mijn-bedrijf-niet). Maar ook de klaproos, margrietjes. Zelfs groenten en fruitzaden zoals sla, radijs, paprika, aardbei, uien. Of anders leuk voor in de keuken: kruiden om zelf op te kweken zoals basilicum, peterselie, bieslook, dille of tijm. Leuk om weg te geven bij een kook-cursus.
Laat je logo drukken op een groen artikel en je logo zal nog vaak bekeken worden. Je bedrijf wordt graag in connectie gebracht met een groen relatiegeschenk. Maak daar gebruik van en laat je klanten en je relaties met hen maar groeien!