Loading...

Please wait...

Populaire tassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 80

Producten per pagina

Populaire tassen bedrukken

De tasjes op onze afdeling populaire tassen bedrukken, zijn bij uitstek geschikt om meer dan alleen de dagelijks boodschappen te dragen. Want ze zijn ook ideaal als reclamedrager. Bedrukte tassen zijn veel in gebruik als promotiemateriaal of, bij de wat meer luxe tassen, als relatiegeschenken met je logo erop gedrukt. De meeste tasjes worden namelijk echt vaak gebruikt. Voor papieren tasjes geldt dat in mindere mate maar die zijn voor andere doeleinden heel goed in te zetten. Denk maar eens aan winkels die hun artikelen meegeven in een mooie bedrukte tas. Of papieren tasjes die je kunt inzetten als goodiebag. De tassen van stof, zoals katoen, polyester, canvas, jute of nylon blijken door de ontvanger nog heel vaak gebruikt. Je logo gaat op die manier ook nog heel lang mee en hoe meer exposure hoe beter dat natuurlijk voor jouw bedrijf is.

Het drukvlak op tassen.

Tassen hebben vaak een groot drukvlak ( op de bedrukte toilettasjes na) en dat is ideaal voor het plaatsen van een grote opdruk. Je kunt er ook voor kiezen om de opdruk op twee zijden te laten plaatsen, dan weet je zeker dat je logo doorlopend in beeld is.
Na de katoenen tasjes, en met name de katoenen schoudertasjes, zijn vooral de opvouwbare tasjes erg populair . Dat is vooral te danken aan het feit dat we tegenwoordig bij de winkel niet zo maar een plastic tasje erbij krijgen. Doe er je voordeel mee,  je zult er versteld van staan hoe lang en hoe vaak dit soort tasjes in gebruik zijn!