Loading...

Please wait...

Koffiekopjes bedrukken

7 producten

Producten per pagina

Koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes bedrukken doe je bij Promo2000. Koffie kent vele varianten maar ‘gewoon koffie’ is ook gewoon lekker. Er zijn veel manieren om koffie te zetten, de meest bekende manier is de snelfilter methode. Maar ook de cafétière, de percolator, de Turkse methode, koffiepads, oploskoffie en koffiecapsules zijn bekend. Koffie wordt behalve gedronken, ook verwerkt in ‘vaste gerechten’. Denk aan gerechten als zoals tiramisu, chocoladegebak, notentaarten en dergelijk. Koffie krijgt zijn specifieke smaak afhankelijk van de soort koffieboon. Maar ook de temperatuur van het water, de wijze van branden en malen van de boon en, niet onbelangrijk, de ‘doorloop tijd’ zijn van invloed. Koffie maken is niet onze specialiteit. Dus als je meer wilt weten over koffie, raadpleeg dan echt kenners. Maar wij zijn wel specialisten in het drukken van de kopjes!

Bedrukte koffiekopjes bestellen.

Eenvoudig en snel kun je hier jouw bedrukte koffiekopjes bestellen. Laat die kans niet voorbijgaan en laat de kopjes bedrukken met jouw logo. Koffiekopjes met logo bereiken een groot publiek en worden ‘doorlopend’ gezien. Uit ons mooie assortiment kun je de koffiekopjes kiezen die bij jou passen. Alle koffiekopjes kunnen bedrukken we met logo en/of tekst naar wens. Er zijn verschillende bewerkingsmogelijkheden.
Er is de traditionele transferdruk. Maar ook werken we met UV high gloss waarmee we betere drukkleuren kunnen bereiken. Bij elk product staat vermeld met welke techniek we het bewerken. Want niet elk logo kunnen we met elke techniek plaatsen.
De opbouw van het logo maar ook de vorm van het kopje zijn bepalend voor de mogelijkheden. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten koffiekopjes dan kun je contact met ons opnemen.