Loading...

Please wait...

ECOlogische tassen

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 67

Producten per pagina

Ecologische tassen bedrukken?
Ecologische tassen bedrukken, dat is heel logisch! Eco tassen of biologische tassen, dat is heel natuurlijk. We hoeven je niet uit te leggen waarom je zou kiezen voor een ecologische tas in plaats van voor een normale katoenen tas.
Wat is het verschil tussen Eco en Bio ?
Maar er is wel een verschil tussen en ECO tas en een BIO tas. Bij een ECO-tas wordt het keurmerk ‘oeko-tex’ gegeven en dat keurmerk staat voor een productie waarbij mens, natuur en dier zo min mogelijk schade oploopt bij de productie.
OEKO-TEX®” is een onafhankelijk label ter voorlichting aan consumenten. Zij geven het label aan producten en half-fabrikaten. Alle onderdelen van de textiel keten zijn getest. Er is gekeken naar eventuele schadelijke stoffen voor de natuur. Maar ook is er gekeken naar de arbeidsomstandigheden en leefomstandigheden van diegene die in het proces betrokken zijn. ZOeko tex staat garant voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor een BIO-label moet de katoen onder volstrekt biologische omstandigheden zijn gekweekt. Een tas met een BIO-label is hoger in prijs dan een tas zonder certificatie. Er zijn diverse soorten ecologische tassen in verschillende vormen en prijsklassen.