Loading...

Please wait...

Drinkflessen bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

minimale afname

druktechniek

inhoud

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 38

Producten per pagina

Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken doe je bij Promo2000. Bedrukte drinkflesjes zijn erg populair. Want je neemt ze mee naar je werk, naar de sportschool, tijdens een lange wandeling of naar een sportevenement. Promo2000 heeft merk drinkflesjes in het assortiment zoals de mooie drinkflessen van CONTIGO. Ook hebben we merkloze drinkflessen die een prima promotieartikel zijn. Een aantal flessen kunnen we leveren met een infuser. Dat is een kunststof compartiment waarin je gesneden fruit of groente of kruiden kan doen. Op die manier kan je je water van extra smaak kan voorzien.

Op zoek naar andere soorten drinkflesjes of toch liever een mok to go of een bidon? Bekijk dan ons volledig assortiment reisbekers en bidons.

Drinkflesjes bedrukken? 

Drinkflessen met logo bereiken een groot publiek en ze zijn ‘doorlopend’ in the picture. Alle waterflesjes bedrukken we met logo en/of tekst naar wens.  Sommige flessen kunnen we alleen per PMS kleur bedrukken. De meeste logo’s zijn op die manier te drukken. Maar een aantal modellen is geschikt voor een fullcolor opdruk. En dat is dan weer mooi voor veel kleuren logo’s of afbeeldingen die uit veel kleuren bestaan. En dan is het aantal drukkleuren onbeperkt. Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten drinkflesjes of over het bedrukken van meeneemflesjes, dan kun je contact met ons opnemen.