Loading...

Please wait...

Pen in eigen PMS kleur

6 producten

Producten per pagina

Pen in eigen pms kleur

Pen in eigen pms kleur laten maken doe je bij Promo2000! Gepersonaliseerde pennen zijn éxtra persoonlijk als je pennen laat produceren in jouw eigen PMS kleur. Dus niet alleen de opdruk maar de gehele pen in eigen PMS kleur naar keuze. Omdat dit productieproces nogal wat werk vergt, ligt het afname aantal uiteraard hoger. Zó persoonlijk kan jouw reclame pen worden!
We kunnen kunststof pennen produceren vanaf 10.000 stuks maar ook een metalen promotie pen in jouw eigen kleur, behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn de PMS nummers van standaard pennen?

De PMS nummers van standaard pennen verschillen per fabriek. Elke fabriek heeft zijn ‘eigen’ kleuren.
Je kunt ook je PMS kleurnummer intypen in de zoekbalk : soms heeft een bepaalde pennenfabrikant een aantal modellen standaard in precies díe kleur die ook jouw huisstijl is. Of typ een PMS-nummer hoger en een nummer lager in in de zoekbalk, misschien is dat nummer wel vindbaar en lijk dat voldoende op jouw huisstijlkleur. Uiteraard verzenden we van pennen ook gratis monsters zodat je kunt zien of de kleur van de pen voldoet aan de kleur zoals je je die had voorgesteld. En als de kleur onvindbaar is, dan kunnen we altijd kijken of er een eigen productie mogelijk is.

Pennen bedrukken is onze specialiteit! Bekijk de categorie ‘pennen bedrukken‘ om alle pennen te zien die bedrukt kunnen worden.