Loading...

Please wait...

HAND verzorgings producten bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Hand verzorgings producten bedrukken?

Ja, hand verzorgings producten bedrukken kan bij Promo2000. Sinds Covid 19 Corona is iedereen zich bewust van het belang van handen wassen. Maar je handen goed verzorgen is minstens net zo belangrijk. En met de promotionele handverzorgingsproducten van Promo2000 bent u aan het juiste adres. Bestel dus je bedrukte tube handcrème of bedrukte doekjes. Laat uw reclame van hand tot hand gaan of promoot uw manicuresalon, dat ligt toch voor de hand?

Inspiratie voor een handige slogan nodig?

Met je hand over het hart strijken of met warme hand schenken. Een kolfje naar zijn hand, en elkaar de hand reiken. Of ga jij iets onder de hand verkopen? Ben je bereid de hand in eigen boezem te sten steken of om iemand de hand boven het hoofd houden? Je gaat er vast niet de hand mee lichten, en zwaar op de hand zijn is ook niet leuk. Je hand ervoor in het vuur steken of je hand ophouden. Kort van hand zijn, iets naar je hand zetten, van de hand doen, je hand erop leggen. Aan al deze voorbeelden is te merken hoe groot de invloed is van de HAND.

En nog veel meer handige tekst.

Nog meer voorbeelden nodig voor een slogan waarin de hand voorkomt? Lees dan onderstaande spreekwoorden en gezegden eens door.
De hand op de knip houden, de helpende hand bieden. Je handen thuis houden of juist de handen uit de mouwen steken. In bepaalde gevallen wil je de handen van iets of iemand aftrekken. De ene hand wast de andere hand, aan de beterende hand zijn… Deze voorbeelden lopen echt uit de hand! Maar we hebben de touwtjes stevig in handen. En we leggen er nu de laatste hand aan.

Op zoek naar meer verzorgingsproducten? Bekijk dan ons volledige assortiment verzorgingsproducten.