Loading...

Please wait...

Spaarvarkens bedrukken

8 producten

Producten per pagina

Goedkoop spaarvarkens bedrukken

Goedkoop spaarvarkens bedrukken van een goede kwaliteit doe je bij Promo2000. Zo is ons model BIGNOSE een leuk en niet te duur model.

Spaarvarkens bedrukken in kleine oplage

Ook voor een klein aantal spaarvarkens bedrukken kun je bij Promo2000 terecht. Wij bedrukken al varkentjes vanaf een oplage van slechts 50 stuks. Het model BOBBY is vanaf 50 stuks verkrijgbaar en onder andere het model  BIGNOSE vanaf 100 stuks. Zoek je dus een klein aantal spaarpotten met logo, dan regelen we dat graag voor je.

Waar komen spaarvarkens vandaan?

Er zijn verschillende theorieën over waar spaarvarkens vandaan komen. Maar die theorieën hoeven elkaar niet per se uit te sluiten. De eerste theorie is dat het spaarvarken van origine eigenlijk geen spaarvarken maar een spaarpotje was. Het Engelse woord ‘pygg’ betekende ‘muntenpotje van klei’ en in de loop der jaren is dat verbasterd tot ‘piggy’ . En daarmee was de weg naar de ‘piggy-bank’ open. Ook het feit dat een echt varken in tijden van armoede en schaarste, een mooie ‘vetpot’ was om te verkopen of om op te eten, was mooi meegenomen. De blaas werd dan gedroogd en verlederd en  als portemonnee in gebruik genomen. Dan is er de theorie dat op Oost-Java al in de 14de eeuw al spaarpotjes in de vorm van varkens in de maak waren. De derde theorie gaat nóg verder terug. Al bij de Egyptenaren was het varken een symbool van welvaart en vruchtbaarheid.

Spaarpotten bedrukken? Bestel hier eenvoudig en snel

Eenvoudig en snel kun je hier jouw spaarvarkens bedrukken en bestellen. In onderstaande assortiment kun je de spaarvarkens kiezen die bij jouw bedrijf passen. Alle producten kunnen we bedrukken met logo en/of tekst naar wens. Wil jij graag persoonlijk advies over de verschillende soorten spaarvarkens dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie ‘Geschenken‘.