Loading...

Please wait...

Gel pennen

Filters

Filter op prijs

 

drukhoogte pen

levertijd

materiaal

kleur

soort pen

schrijfkleur

mechanisme pen

minimale afname

kenmerken pen

druktechniek

Categorieën

Categories

13 producten

Producten per pagina

Gel pennen

Bedrukte gel pennen zijn nèt weer even anders dan gewone bedrukte pennen. Natuurlijk drukken we ook je logo, en of je tekst of zelfs een fullcolor afbeelding op deze pennen.

Wat is een gel pen?

Een gel pen is een pen die niet de gebruikelijke zwarte of blauwe inkt vulling heeft maar een veel soepeler, makkelijker vloeiende inkt. We noemen een dergelijke inkt een inkt met een hoge viscositeit. Een balpen heeft voor in de pen, aan het eind van de vulling, een balletje waarlangs de inkt vloeit. In tegenstelling tot balpennen waar men een inkt op basis van pasta gebruikt. Een gelpen kan ook zo’n draaiend balletje aan de voorzijde hebben zoals een balpen. Maar soms heeft een gel pen een ander soort schrijfpunt aan de voorkant, zoals bij stiften ook het geval is. Het heeft als voordeel dat het schrijven heel soepel en makkelijk gaat. Het heeft ook een nadeel namelijk dat de inkt sneller opdroogt als je de pen niet goed met de dop sluit.

Zijn er verschillende gel pennen?

We hebben verschillende gelpennen voor je in ons assortiment. Van stijlvol zwarte pennen tot gekleurde kunststof gelpennen die zelfs in meerdere schrijfkleuren zoals rood, oranje, groen en paars verkrijgbaar zijn. Jouw speciale marketing campagne of promotie kan je opfleuren met deze leuke frisse schrijfkleuren waarmee jouw product toch weer meer onder de aandacht komt.

Deze pennen zijn behalve natuurlijk uitermate geschikt om mee te schrijven, ook goed inzetbaar om mee te tekenen, te versieren en om bijvoorbeeld bullet journaling of handlettering te doen. Maar ook als jouw huisstijl kleur roze is, dan pas je met een roze-schrijvende gelpen precies is het promotie plaatje!