Loading...

Please wait...

Keycords bedrukken

18 producten

Producten per pagina

Keycords bedrukken

Keycords bedrukken, neklinten met logo, lanyards met bedrukking, sleutelkoord met opdruk. Er zijn verschillende namen in omloop voor dit artikel. We kunnen de lanayards bedrukken middels PMS-kleuren of met een fullcolor sublimatie. Op aanvraag zijn ook andere bewerkingen zoals inweving mogelijk. Voor korte keycords ( shortstraps ) kunt u kijken bij onze afdeling ‘stoffen sleutelhangers’ omdat de shortstraps meestal als sleutelhanger in gebruik zijn.

Waar kan je keycords uitdelen?

Keycords delen ze meestal uit op beurzen en evenementen. Dan is het de bedoeling dat de bezoekers in een kunststoffen mapje dat je aan het keycord kan bevestigen, een naamkaartje doet. Op die manier kan iedereen in één oogopslag kan zien met wie ze te maken hebben. Lanyards zijn ook veel in gebruik bij zorginstellingen om meerdere sleutels of naamkaarten of toegangskaartjes makkelijk mee te nemen van de ene afdeling naar de andere.

De lange historie van lanyards.

De geschiedenis van de lanyard gaat al heel ver terug. In de 16de eeuw kon je soldaten en piraten zien met een stuk touw of een reep linnen waaraan ze zowel sleutels als ook wel kleine handwapens vastmaakten. Dan had je namelijk  je handen vrij bleven om andere dingen te doen. Bijvoorbeeld een andere piraat neerslaan. Vooral erg handig dus.
Het woord lanyard zou terug te voeren zijn naar het Franse woord ‘lanière’ dat letterlijk ‘riem’ betekent. Als je dat woord lanière snel uitspreekt, lijkt het er ook op.
En als je een keycord uitzoekt, kijk dan ook even bij de accessoires zoals een sleutelring, extra haakjes en oogjes, safetybuckles, safetybreaks, musketons, kaarthouders en nog veel meer.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten bedrukte lanyards dan kun je contact met ons opnemen. Voor alle geschenken die bedrukt kunnen worden, kijk bij onze categorie ‘Geschenken‘.