Loading...

Please wait...

Sinterklaas snoep bedrukken

11 producten

Producten per pagina

Sinterklaas snoep bedrukken?

Sinterklaas snoep bedrukken is gewaardeerd door je klanten. Tradities zijn mooi en, soms aangepast naar de moderne waarden en normen, zijn het waard om nog lang in ere te houden. Tradities zeggen iets over het land en de mensen die het bewonen. Verouderde tradities kan je aanpassen zodat het voor iedereen een feest is!

Waarom vieren we Sinterklaas?

Sinterklaas vieren is een eeuwenoude traditie en een mooie gelegenheid om relatiegeschenken weg te geven. Aal vanaf het jaar 1427 op 5 december zetten de armen in de Sint-Nikolaaskerk schoenen voor de armen. De rijken vulden dan de schoenen  met wat zij over hadden. Vanaf de 16 de eeuw vulde men de schoentjes thuis neergezet met snoep. Op schilderijen van de 17de eeuwse schilder Jan Steen, is dat te zien. De chocoladeletter is ook al eeuwenoud en stamt uit de traditie dat er letters van brooddeeg waren.

Wat geef ik mijn zakelijke relaties met Sinterklaas?

Ook jouw relaties laten zich graag verrassen met bedrukte chocolade letters. Chocoladeletters bestellen voor jouw personeel of klanten, het wordt gewaardeerd! Veel chocolade ( niet elk artikel maar een aantal) is gecertificeerd : UTZ Certified Good Inside staat garant voor chocolade van uitmuntende kwaliteit. En voor het op een duurzame wijze verbouwd enn verhandelen met respect voor zowel boeren als het milieu. UTZ Certified is ondersteund door Solidaridad, Oxfam Novib en WWF.

Maar ook speculaaspoppen en pepernoten kunnen we leveren. En natuurlijk alles bedrukt met je logo. Ben je op zoek naar snoep voor andere feestdagen? Bekijk dan onze categorie ‘Snoep voor de feestdagen bedrukken‘ om ons volledige assortiment snoep te zien.