Loading...

Please wait...

Ster en maan sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

4 producten

Producten per pagina

Ster en maan sleutelhangers bedrukken.

Ster en maan sleutelhangers bedrukken. Dat is niet alleen voor bekende artiesten die hun afdruk in de Walk of fame hebben mogen plaatsen maar ook voor kleine sterren. Dat zijn jouw klanten of je schoolklaskinderen! Iedereen kan een ster zijn. Geef eens een leuk complimentje met een bedrukte ster sleutelhanger.

Slogans met sterren.

Wist je dat er heel veel bekende citaten en spreekwoorden zijn met sterren? Je kunt daar vast een toepasselijke slogan mee maken.

  • als de zon ondergaat, komen de sterren op.
  • de sterren van de hemel zingen
  • het staat in de sterren geschreven
  • ‘Ik ben een optimist, ik denk dat we naar de sterren zullen gaan,’ citaat van Steven Hawkin.
  • ‘Wat mij betreft weet ik niets zeker, maar naar de sterren kijken zet me aan het dromen. ‘ citaat van Vincent van Gogh

Sterrenkunde.

Sterrenkunde is de wetenschap die zich bezighoudt met het bestuderen van de sterren. En dan bedoelen we geen beroemde mensen die als ‘sterren’ door het leven gaan. Astronomie bestond al in het oude Egypte, in India en in China. Ze hielden zich toen al bezig met al de bewegingen die er in de hemel te zien zijn, zoals van de zon, de maan en de planeten. De Grieken brachten de astronomie op een hoger plan door de samenhang te zien in de band van de 12 sterrenbeelden waardoorheen de zon en maan bewegen. Dankzij de telescoop aan het eind van 1500, werd het bekijken van de nachtelijke hemel beter mogelijk.