Loading...

Please wait...

Snoepgoed bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

merk

levertijd

materiaal

kleur

houdbaarheid

minimale afname

productverpakking

druktechniek

Categorieën

Categories

Filter op

Producten 1–36 van 155

Producten per pagina

Snoepgoed bedrukken met logo

Snoepgoed bedrukken met je bedrijfslogo? Bij de beste online promotie snoepwinkel, Promo2000, ben je aan het juiste adres! Want snoep is er voor elk budget en elke promotie campagne. We hebben chocolade, hartige snacks, pepermunt, drop maar ook koekjes. Dan zijn er ook de bedrukte zuurtjes en hotelchocolaatjes in bedrukte wikkeltjes. In de winter komen daar de lebkuchen en adventkalenders bij. Dus smullen maar !

Ons assortiment snoepjes:

Het snoepgoed dat Promo2000 aanbiedt, is geselecteerd op

  • een goede kwaliteit-prijsverhouding.
  • uitstekende opdruk mogelijkheden.
  • populariteit van het snoep en de maak.

Divers bedrukt snoepgoed

Promo2000 biedt een breed assortiment aan op het gebied van snoepgoed. Zo is er bijvoorbeeld een afdeling speciaal voor zuurtjes, kauwgom, suikerzakjes en lolly’s. Links in de kantlijn zijn alle soorten uit deze categorie, verder verdeeld naar specifieke eigenschappen. Er is voor iedere doelgroep, gelegenheid en branche wel een geschikte snoepje te vinden dat je kunt inzetten als relatiegeschenk. Verder vind je bij ons: snoepblikjes, snoepdoosjes, rolletjes snoep, snoep per kilo, kleine oplage snoep bedrukken, hartige snacks, snoeppotten en snoep met een korte levertijd.

Let er wel op dat je tijdig bestelt.

Veel van het snoep, met name chocolade, wordt namelijk vers gemaakt. Het is dus geen voorraad product. Zelfs zuurtjes maken we op moment van order  zodat je zeker weet dat je vers snoep krijgt met de maximale houdbaarheid. Daarom is de levertijd meestal 3 weken. En sommige producten, zoals de bekende Duitse Lebkuchen, hebben in het seizoen zelfs een levertijd van 6 weken. Dus denk op tijd aan al die heerlijke mogelijkheden!