Loading...

Please wait...

Vierkante sleutelhangers bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

levertijd

materiaal

kleur

vorm van sleutelhanger

functie van sleutelhanger

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

7 producten

Producten per pagina

Vierkante sleutelhangers bedrukken 

Vierkante sleutelhangers bedrukken voor vierkante logo’s. Want zeg nou zelf, als je logo vierkant is, wil dat niet op een ronde sleutelhanger terecht komen. Zorg dat het drukvlak van de sleutelhanger optimaal benut wordt én dat de vorm van je logo extra benadrukt wordt door de vorm van de sleutelhanger identiek te hebben. De vorm van je logo draagt namelijk bij tot herkenning en herinnering bij je klant.

Bekende vierkante logo’s.

Enkele bekende bedrijven die ook een vierkant logo hebben zijn Lego, Adobe, Uber, Domino’s maar ook Nederlandse bedrijven zoals de NPO ( een op zijn kant gezet vierkant) en natuurlijk ook alle icons zoals facebook, snapchat, instagram en facebook.  En zelfs microsoft bedient zich in het logo van vier vierkantjes.
De mooiste reclame is natuurlijk van Fruitella, waarin ‘wetenschappelijk’ vast stelt dat vierkant lekkerder is dan rond, gewoon omdat het méér is.
Behalve de vorm is het ook belangrijk te kijken naar het materiaal waarvan de sleutelhanger is gemaakt.
We hebben een drietal materialen voor je:
Kunststof, vaak ook fullcolor te bedrukken middels doming.
Metaal, uitermate geschikt voor een gravure.
Hout, voor een natuurlijke en rustige uitstraling.

De vorm zegt alles.

Je kunt ook je klanten of relaties laten weten dat je bedrijf of je dienstverlening vierkant achter hen of achter het idee staat. De vorm laat meer weten dan je denkt. Je kunt ook iemand vierkant de waarheid zeggen, rechtstreeks, zonder eromheen te draaien. Al brainstormend kom je vast nog wel meer mooie uitspraken met vierkant tegen.