Loading...

Please wait...

Muismatten bedrukken

2 producten

Producten per pagina

Muismatten bedrukken

Muismatten bedrukken met je eigen logo? Kijk eens naar onze modellen die diverse aangename eigenschappen hebben.

Muismatten met fullcolor opdruk dus géén meerprijs per drukkleur. De gehele muismat bedrukken we met een digitale techniek waarmee alle kleuren in één keer drukken. Dat heeft als grote voordelen zoals het feit dat je ook foto afbeeldingen kunt drukken. Maar ook dat er geen meerprijs is als je logo uit vele kleuren bestaat. Met fullcolor kunnen we ook logo’s die maar uit 1 kleur bestaan drukken maar exacte PMS-C kleurnummers zullen nooit helemaal exact behaald zijn. Als de druktechniek je niet helemaal duidelijk is of je hebt andere vragen, laat het ons even weten!

In welke vormen zijn er bedrukte muismatten?

Muismatten zijn verkrijgbaar in 12 verschillende vormen : rechthoek, vierkant , ovaal , rond, huis, hart, telefoon, t-shirt, vrachtwagen, zeshoek, laptop en kussen. Bovendien hebben we ook ene budget-muismat en een muismat waarin je, of je klant, zijn eigen foto of afbeelding kan toevoegen. Je kunt deze versie ook gebruiken om rondom de buitenste randen van de muismat je eigen afbeelding of logo te drukken en het binnenste deel te voorzien van een inlay met een promotionele activiteiten kalender, kerstgroet, of andere informatie die uitwisselbaar is. Op die manier kan je de muismatten voor veel doeleinden inzetten.

Wat is de kwaliteit van de muismatten?

Bij de muismatten bepaalt de topcoat of de afwerklaag, de kwaliteit. Want die bovenlaag bepaalt hoe makkelijk en hoe nauwkeurig je muis over de muismat glijdt. Er zijn verschillende bovenlagen verkrijgbaar en uiteraard hebben die ook verschillende prijzen.