Loading...

Please wait...

Katoenen linnen tasjes bedrukken

Filters

Filter op prijs

 

bodembreedte tas

levertijd

materiaal

kleur

hengsel lengte

stofdikte

minimale afname

druktechniek

Categorieën

Categories

Producten 1–36 van 99

Producten per pagina

Katoenen linnen tasjes bedrukken

Katoenen linnen tasjes bedrukken bij Promo2000 ? Dat heb je betere bekeken! Maar we leggen je graag eerst iets uit. De term katoen is namelijk verwarrend met de termen linnen en canvas. In praktijk blijkt dat mensen, maar ook leveranciers, deze termen door elkaar heen gebruiken. Van een linnen tasje wordt gedacht dat het gewoon hetzelfde is als een katoenen tasje. Maar er zijn wel degelijk verschillen.

  • Linnen : vaak associëren klanten katoenen of canvas tassen met linnen tassen. Linnen is echter een textielsoort die gemaakt wordt uit vlas. Voorheen werd het ook gebruikt om bedrukte linnen tassen te maken, vandaar dat veel mensen zich de term ‘linnen tasje’ herinneren en gebruiken maar linnen tasjes worden niet meer voor reclame- en promotiedoeleinden gemaakt.
  • Katoen is een zachte vezel van de zaden van de katoenplant, waarvan de vezels tot draden worden gesponnen en dat wordt tot stof geweven. De grootste katoenproducenten zijn India, China en de Verenigde Staten. De tasjes worden daar gemaakt en hier in Nederland of in Duitsland bedrukt. Ongebleekt katoen heet ecru van kleur.
  • Canvas is stof die gemaakt is van hennep, de stof is grover van structuur maar ontzettend stevig.

Voordelen van katoenen promotie tasjes

Katoenen linnen tasjes behoren tot de meest verkochte tassen omdat ze relatief licht van gewicht zijn. Ook kunnen ze meestal een flink draaggewicht aan en ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren. Sommige modellen kunnen we meer dan 15 kleuren leveren. Ben je op zoek naar andere soorten tassen? Bekijk dan ons volledig assortiment katoenen, canvas of linnen tassen bedrukken.